FrmHayaL.CoM | Paylaşımın Yeni Yüzü Forum Off Topic Güzel sözler
Güzel Sözler....
Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel Sözler....
Yazar Mesaj
CrâzY_Lôv3R Çevrimdışı
Administrator
Administrators

Administrators

Dikkat Paylaşımın ve Dostluğun Yeni Adresi 2007 - 2008 ® FrMHaYaL.CoM

Üye Bilgileri

Üye no: 1
Rütbe : Administrators
Ruh Halim agresif

CrâzY_Lôv3R  is   Çevrimdışı
Rep Puanı : 181
Rep Grafiği: 181
Rep Ver :

Mesajlaşma Bilgileri 

Güzel Sözler....
¦ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

¦ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

¦ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

¦ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

¦ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

¦ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

¦ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

¦ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

¦ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

¦ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

¦ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

¦ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

¦ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

¦ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

¦ Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem...

¦ Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir...

¦ Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin...

¦ Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın...

¦ İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar...

¦ Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"...

[Resim: im.gif]

Bêni ÖyLe Bir HâLê Gêtirdin Ki DôstLârım BiLê GüLdü Amâ Sêni ÖyLê Bir HâLê Gêtirêcêğim Ki Düşmânlârın BiLê AğLâyâcâk!
ηє zαмαη gözℓєяιηιη ιçιηє вαкѕαм ; вιℓιуσяυм ιкιмιzι∂є αşαя , σ кαρıηιη αякαѕıη∂αкι мαѕαℓ....!

[Resim: gsvn8.gif]

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun!

19-11-2008 10:49
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
AğRıLı? Çevrimdışı
Forum Perisi

Üye Bilgileri

Üye no: 890
Rütbe : Forum perileri
Ruh Halim geveze

AğRıLı?  is   Çevrimdışı
Rep Puanı : 25
Rep Grafiği: 25
Rep Ver :

Mesajlaşma Bilgileri 

RE: Güzel Sözler....
tşk paylaşım içinBiggrin

ßélki Sandığın Kadar Ukala,
ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..
ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..
Kimséyi Örnék Almam..
Kimséyé Örnék Olmam..
Arkama ßakmam..
' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!!
Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!!
Kimsé ßana Masal Anlatmasın
Çøcukkéndé Sévmézdim

Zatén..

[/color][/size][/font]
12-12-2008 21:35
CrâzY_Lôv3R Çevrimdışı
Administrator
Administrators

Administrators

Üye Bilgileri

Üye no: 1
Rütbe : Administrators
Ruh Halim agresif

CrâzY_Lôv3R  is   Çevrimdışı
Rep Puanı : 181
Rep Grafiği: 181
Rep Ver :

Mesajlaşma Bilgileri 

RE: Güzel Sözler....
rica

[Resim: im.gif]

Bêni ÖyLe Bir HâLê Gêtirdin Ki DôstLârım BiLê GüLdü Amâ Sêni ÖyLê Bir HâLê Gêtirêcêğim Ki Düşmânlârın BiLê AğLâyâcâk!
ηє zαмαη gözℓєяιηιη ιçιηє вαкѕαм ; вιℓιуσяυм ιкιмιzι∂є αşαя , σ кαρıηιη αякαѕıη∂αкι мαѕαℓ....!

[Resim: gsvn8.gif]

12-12-2008 21:40
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Güzel Söz Arşivim CrâzY_Lôv3R 0 72 22-07-2008 10:04
Son Mesaj: CrâzY_Lôv3R
  Güzel Sözler - 2 CrâzY_Lôv3R 1 85 08-07-2008 23:43
Son Mesaj: istihbaratci
  Romantik SözLer CrâzY_Lôv3R 1 71 08-07-2008 23:41
  Bazı EtkiLeyici SözLer CrâzY_Lôv3R 1 80 08-07-2008 23:40
  ÖZLÜ SÖZLER tanermin 2 85 08-07-2008 23:37
  DÜŞÜNDÜREN SÖZLER tanermin 2 140 08-07-2008 23:33
  EN GÜZEL - SEVGİ SÖZCÜKLERİ tanermin 1 45 08-07-2008 23:31
  GÜZEL SÖZLER - 3 tanermin 4 143 08-07-2008 23:27
  ANLAMLI SÖZLER tanermin 2 119 13-04-2008 19:42
  Kısa SözLer ve SmsLer Herzaman GünceL CrâzY_Lôv3R 2 67 31-03-2008 7:15

Forum Atla:
Anahtar Kelimeler

Güzel Sözler....,Güzel Sözler....indir,Güzel Sözler....yükle,Güzel Sözler....download,Güzel Sözler....indirmek istiyorum,Güzel Sözler....yükle,Güzel Sözler....bedava, Güzel Sözler....İNDİR,Güzel Sözler....YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Güzel Sözler....Dvdrip,Güzel Sözler....filmi indir

[-]
İzinleriniz
Konu Gönderimi Yapamazsınız
Mesaj Gönderimi Yapamazsınız
Ek Gönderimi Yapamazsınız
Mesaj Düzenleme Yapamazsınız
HTML Kapalı
Mykod Açık
Gülücük Açık
[img] Açık